Buitenschoolse opvang

 

Ook als je kind wat ouder is, blijft spelen een ideale manier om zich te ontplooien en te vormen. De buitenschoolse opvang (BSO) van IKC NoordRijk, georganiseerd door TintelTuin, is hier helemaal op ingericht voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Wij zorgen voor een vertrouwde ‘thuiskom plek’ waar altijd iemand vraagt hoe je dag op school is geweest. En waar andere kinderen zijn om gezellig mee te kletsen en te spelen. Plezier staat bij de BSO voorop en je kind mag zelf kiezen waar hij of zij zin in heeft. Wij kennen veel en leuke activiteiten: timmertafels, ateliers, verkleed- en danshoeken,  een media hoek en kan er uiteraard geknutseld en getekend worden. en elke woensdag hebben wij kooksessies met de kinderen.  Maar lekker rustig op de bank met een boek kan natuurlijk ook. De locatie is geopend na schooltijd van 14:30 tot 18:30 uur. M.u.v. woensdag dan starten wij om 12:30 uur.

Vakantie

De BSO van IKC NoordRijk is altijd open, zowel als de school gepland gesloten is, alsook tijdens de schoolvakanties.  De opvang is tijdens vakanties van 8:30 uur tot 18:30. Binnen TintelTuin kennen wij hier 2 mogelijkheden van opvang in:

  1. Volledige vakantieopvang, Uw kind kan bij de BSO terecht tijdens alle schoolvrije dagen.
  2. Flexibele vakantieopvang. U bepaalt zelf hoeveel dagen vakantieopvang u wilt afnemen en vraagt dat bij ons aan. Wij moeten dit uiterlijk 1 maand voor de opvang start weten.

Afhankelijk van het contract kan uw kind komen. Mocht een schoolvrije dag vallen op een dag waarop uw kind gewoonlijk niet naar de BSO gaat, dan kan het kind komen op basis van een extra incidentele opvang dag, en onder voorwaarde dat er plaats beschikbaar is.

 

Tarieven

Het uurtarief voor de BSO is gelijk aan het uurtarief voor de VSO. Lees meer over de kosten voor onze kinderopvang. De kosten van de Buitenschoolse Opvang bij IKC NoordRijk zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en de kinderopvangtoeslag die je van de Belastingdienst ontvangt. Via onze rekentool bereken je eenvoudig wat kinderopvang jou gaat kosten.

Klik hier om je aan te melden