Voorschoolse Opvang

 

Rustige start van de dag

Om op tijd op je werk te komen moet je nu de deur uit, maar school is nog niet begonnen…… IKC NoordRijk heeft de oplossing!

Naast buitenschoolse opvang biedt IKC NoordRijk in samenwerking met TintelTuin gedurende de schoolweken ook voorschoolse opvang aan. Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen van 4 tot 12 jaar de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. Op de voorschoolse opvang kunnen ze vanaf 7:30 uur, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen. Conclusie: geen stress bij de ouders en de kinderen, maar een rustig begin van de dag. 

Wij verwachten wel dat de kinderen al hebben ontbeten. Na deze rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers de kinderen naar school zodat ze daar veilig en op tijd aankomen. 

Het uurtarief voor de VSO is gelijk aan het uurtarief voor BSO. Lees meer over de kosten voor onze kinderopvang. De kosten van Voorschoolse Opvang bij IKC NoordRijk zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en de kinderopvangtoeslag die je van de Belastingdienst ontvangt. Via onze rekentool bereken je eenvoudig wat kinderopvang jou gaat kosten.

Klik hier om je aan te melden

Of een rondleiding aan te vragen.